Четвер, Липень 18

Кулінарія

Салат «Ніцца» класичний рецепт

Салат «Ніцца» класичний рецепт

Кулінарія
Салат «Ніцца», приготований за класичним рецептом, виходить дуже легким, ситним і апетитним. Його приємно їсти перед основними гарячими стравами разом з хлібцями або грінками. Смакуйте і будьте щасливі! Необхідні інгредієнти: Помідорів соковитих - 6 шт .;Білого ріпчастої цибулі - 1 шт .;Болгарського зеленого солодкого перцю - 1 шт .;Болгарського червоного солодкого перцю - 1 шт .;Оливок без кісток - 150 г .;Анчоусів в маслі - 1 банка;Яєць курячих (відварених вкруту) - 4 шт .;Листя салату - 3 шт .;Зубців часнику - 3 зубці;Оливкової олії - 60 мл .;Соку лимона свіжого - 1 ст. л .;Базиліка сушеного - щіпка або на смак;Солі кам'яної - на смак;Перцю меленого білого - на смак. Процес приготування: Кожне відварене вкруту куряче яйце очищаєте, промиваєте, обтираєте і розрізаєте на 4 ча
Салат «Олів’є» з яловичиною рецепт класичний

Салат «Олів’є» з яловичиною рецепт класичний

Кулінарія
Салат «Олів'є» з яловичиною, приготований за класичним рецептом, нагадає вам старі добрі СРСРівської доби. Тоді будь-які м'ясні вироби і майонез були дефіцитом, а страви, до складу яких вони все ж входили, були святковими. Готуйте і насолоджуйтеся приємними спогадами! Необхідні інгредієнти: Яловичої м'якоті (відвареної до повної готовності) - 500 г .;Картоплі (відвареного в мундирі до повної готовності) - 6 шт .;Моркви (відвареної до повної готовності) - 2 шт .;Свіжих огірків - 2 шт .;Квашених бочкових огірків (твердих) - 1 шт .;Солодкого консервованого горошку - 1 банкаЯєць курки (зварених в круту) - 5 шт .;Зеленої цибулі - на смак;Солі кам'яної - на смак;Майонезу - на смак;Свіжої петрушки або кропу (для декору) - на смак і за бажанням. Процес приготування: Як варити яловичи