
Салат «Ніцца» класичний рецепт
Салат «Ніцца», приготований за класичним рецептом, виходить дуже легким, ситним і апетитним. Його приємно їсти перед основними гарячими стравами разом з хлібцями або грінками. Смакуйте і будьте щасливі!
Необхідні інгредієнти:
Помідорів соковитих - 6 шт .;Білого ріпчастої цибулі - 1 шт .;Болгарського зеленого солодкого перцю - 1 шт .;Болгарського червоного солодкого перцю - 1 шт .;Оливок без кісток - 150 г .;Анчоусів в маслі - 1 банка;Яєць курячих (відварених вкруту) - 4 шт .;Листя салату - 3 шт .;Зубців часнику - 3 зубці;Оливкової олії - 60 мл .;Соку лимона свіжого - 1 ст. л .;Базиліка сушеного - щіпка або на смак;Солі кам'яної - на смак;Перцю меленого білого - на смак.
Процес приготування:
Кожне відварене вкруту куряче яйце очищаєте, промиваєте, обтираєте і розрізаєте на 4 ча